Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.


Referensarbeten

Förvandling av badrum

Fräscht och modernt badrum. Med ett bra grundarbete och snygga ytskikt blev detta badrum förvandlat till ett fräscht och inbjudande badrum. Se före- och efterbilderna!

Läs mer »

Utbyggnad

Istället för att flytta, bygg ut! Har man blivit trångbodd eller bara behöver mer utrymme är en utbyggnad av befintligt hus en bra lösning.

Läs mer »

Totalrenovering fasad samt utbyggnad

Tilläggsisolering och ny panel inkl. midja. Själevads Bygg AB har färdigställt en totalrenovering av fasad i Övik. Inkl. tilläggsisolering, ny panel och midja. Kompletterades även med en Ny farstukvist 2013.

Läs mer »

Utbyggnad

Här har vi gjort både en om- och tillbyggnad. Stomresning,samt nytt takställ, ny panel och även nya fönster på stugan.

Läs mer »

Terrassdäck

Terrassdäck mot kvällssolen Renoverad sommarstuga vid havet. Beställning på ett terrassdäck mot kvällssolen.

Läs mer »

Ombyggnation

Från sommarstuga till åretrunt-bostad Här har vi gjort en ombyggnation av en sommarstuga till en åretrunt-bostad på Dekarsön. Utbyggnad för wc,sov & kök. Stommen restes i bästa mars-vädret 2015. Innan pappen monterats fick vi skyddstäcka taket. Men nu är allt tätt utifrån, med rote & papp, läktat klart samt monterade vindskivor.

Läs mer »

Trivselhus

Se de olika momenten i bygget. Se bildspelet som visar bygget av ett trivselhus! Allt från grunden till montage av de färdiga väggblocken.

Läs mer »

Exempel på takkupa

Få in ljus och förädla huset med en takkupa! Med en takkupa får du in ljus i huset och skapar ett mervärde för huset både interiört och exteriört.

Läs mer »

Takkupa

I samband med takbyte. Här får huset en takkupa i samband med takbyte. Den placeras på våning två och kommer att ge ett fint ljusinsläpp i allrummet. Här har vi lagt Yap 2200-papp i botten. Lyftnings & bärläkt är på plats och stommen & tak är klart gällande takkupan. Även fönster kommer att bytas ut […]

Läs mer »

Samarbetspartners