OM SJÄLEVADS BYGG

VEM?

Själevads Bygg AB är ett byggföretag från Örnsköldsvik. Vår utveckling, sedan starten 2008, har varit odelat positiv och vi har växt från två stycken, till att idag vara drygt 20 anställda snickare. Alla med yrkesbevis. Det ser vi som en trygghet och en del i företagets framgång, som bl a ledde oss till utnämningen Årets Gasell 2013.

VAD?

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och våra kunder är allt från privatpersoner till större fastighetsägare samt företag och butiker i kommunen.

Vi kan hjälpa till med alla förekommande byggjobb. Vanliga uppdrag är att byta tak, fönster och fasader samt att renovera och montera kök. Altanbyggen och wc-renoveringar är också vanligt förekommande. Om behovet finns, så bistår vi dessutom gärna med kunskap och hjälp runt bygglovshandlingar och ritningar.

Vi utför även markjobb med komplett villagrund för väggblocksmontage samt sätter upp lösvirkeshus. Vi levererar precis de delar som kunden själv vill. Det innebär att vi även kan leverera halvfabrikat, eller delar av ett byggprojekt som kunden själv önskar.

Självklart kan vi även bistå med bra lösningar runt transporter av material mm.

HUR?

Vi är kända för att vara noggranna och göra varje kund nöjd. Vi hjälper alltid till med idéer och rådgivning, helt kostnadsfritt – det ser vi som en service och en självklar del i helheten runt vår leverans.
Från första mötet och vidare under hela byggets gång är det sedan viktigt att förklara hur projektet går till väga och fortlöper! Som kund hos oss ska du känna stöd och trygghet hela vägen.

Hos oss får du även tillgång till flera kompetenser, via en och samma kontakt. Vi har ett mycket bra samarbete med de lokala företagen inom VVS, el, måleri, ventilation, kakel/klinker samt mark-/ och planeringsjobb.

I hantverkargruppen planerar vi ert bygge tillsammans. Tydlig och rak kommunikation oss emellan, utan mellanhänder, ger en effektivt och synkad planering och minskar risken för tråkiga förseningar. Det spar också tid för er själva då ni slipper vara projektledare och själv synka och boka upp de olika hantverkarna.

Byggmaterial handlar vi hos de lokala återförsäljarna. Det tycker vi är smart på många sätt. Närheten gör att vi får flexibilitet samt snabba och korta leveranser, vilket även är bra för miljön! Själevads Bygg värnar om miljön i alla lägen. Vi sorterar t ex även byggskräp från rivning och ombyggnationer och lämnar allt hos den lokala sophanteringen. Vi tänker långsiktigt och hållbart i alla lägen!

ÖVRIGT

Genom vårt medlemskap i branschorganisation Byggmästareföreningen håller vi oss till de lagar, regler och förordningar samt arbetsmiljö- och kvalitetskrav som är relevant för branschen. Det kan innebära utbildningar som Heta arbeten, Ställningsmontage mm. för vår personal.

Förutom de utbildningar som krävs för branschen ser vi till att löpande kompetensutveckla och stimulera vår personal. Det kan tex handla om återkommande första-hjälpen kurser, friskvård mm. Det ser vi som en trygghet för företaget, våra anställda och våra kunder.

Själevads Bygg innehar F-skattebevis och de försäkringar som krävs.