COVID-19

Bäste kund!

Vi på Själevads Bygg AB är stolta att ha er som kund och vi hoppas att vår lokala närvaro och nära kontakt med er kunder uppskattas av er också. Vi gillar verkligen att möta er och kunna ha en nära dialog om hur vi kan hjälpa varandra.
Vi följer myndigheternas restriktioner -vilka kan komma att ändras med kort varsel.

Men baserat på rådande situation med Covid-19 och regeringens rekommendationer har Själevads Bygg AB beslutat om följande restriktioner.

Från och med den 2020-11-13 kommer våra snickare att behöva mer fritt spelrum i projekten/ köksbyten/wc renoveringar/fönsterbyten/ vid besök hos er kunder. Besök som är absolut nödvändiga för er kommer att genomföras. Om det är nödvändigt eller inte tas i samråd med berörd kund. Givetvis finns våra snickare på plats via telefon och mail för att besvara era frågor och bokningar.

Samma restriktioner gäller också för vårt kontor och verkstad.
Även dom finns på plats via telefon och mail. 

Med tanke på det uppkomna läget så finns vi till hands för att hjälpa er att nå ut med information till era kunder.

Vi hoppas att ni håller med oss i vårt tänk kring denna uppkomna situation och att ni i möjligaste mån tar kontakt med oss via telefon eller mail. Detta görs för att skydda både våra medarbetare och våra kunder från eventuell smitta och för att vi skall kunna fortsätta hålla en hög nivå på vårt arbete.

Vi hoppas snart kunna besöka er igen och givetvis även hälsa er varmt välkomna att besöka oss!

Med vänliga hälsningar

Anders Lundin // Själevads Bygg AB
anders@sjalevadsbygg.se 070 564 11 77